Menu

Nieuws: Korendag 2018. Wat een feest ! !

Mede ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan heeft popkoor WatZUP op 3 november 2018 voor de tweede keer een korendag georganiseerd in partycentrum Coelenhage in Wezep.
In februari 2018 zijn we gestart met de voorbereiding van deze korendag. Vandaag was het dan eindelijk zover. Om 10:45 uur werd de korendag, na toespraken door Monique Vrolijken van Coelenhage en mede-oprichter van het koor Anton Jansma, geopend door wethouder Liesbeth Vos van de gemeente Oldebroek.
Vervolgens traden in de drie zalen van partycentrum Coelenhage vanaf 11:00 uur tot 21:00 uur achtereenvolgens 30 koren op. Een gevarieerd aanbod aan musical- en popkoren, shantykoren, seniorenkoren, jeugdkoren en gospelkoren. Tijdens de optredens waren de zalen over het algemeen goed gevuld met leden van de deelnemende koren en bezoekers. Doordat de catering door Coelenhage, als verbeterpunt na de eerste korendag, volledig geconcentreerd was in de serre achter zaal 2, was er meer rust in de zalen en meer aandacht voor de optredens. Volgens de deelnemende koren was alles tot in de puntjes geregeld en hing er een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Alle leden van popkoor Watzup zijn de gehele dag in de weer geweest om het evenement, in goede banen te leiden en ontving louter complimenten en felicitaties met deze fantastische verlopen dag. Als afsluiting van de korendag verzorgde popkoor WatZUP zelf in een tot de laatste plaats bezette zaal de finale van de korendag met een optreden van 21:15 tot 21:45 uur.
Aansluitend werd direct in zaal 3 de afterparty gestart door DJ Rick van Velthuysen (bekend van Radio Veronica), waarna de zaal direct vol liep met leden van de deelnemende koren en bezoekers. Ook tijdens dit afsluitende deel van de korendag is er nog even een flink feestje gebouwd en hebben de aanwezigen zich prima vermaakt.
Mede door het enthousiasme van de deelnemende koren, waarvoor onze welgemeende dank, hebben we er met elkaar een geweldige dag van kunnen maken. Wie weet gaan we in 2020 weer op herhaling.
 
Terug naar het overzicht