Menu

Nieuws: Grandioos verlopen Korendag

Op 12 november 2016 heeft popkoor WatZUP voor het eerst een korendag georganiseerd in partycentrum Coelenhage in Wezep.
Na een lange voorbereidingsperiode (vanaf februari 2016) was het dan eindelijk zover. Om 11.30 uur werd de korendag geopend door burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek. Volgens een strak schema traden in drie zalen van partycentrum Coelenhage vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur achtereenvolgens 28 koren op. Een gevarieerd aanbod aan koorzang door popkoren, shantykoren, seniorenkoren, jeugdkoren, gospelkoren. Volgens de deelnemende koren was alles tot in de puntjes geregeld. Popkoor Watzup heeft al haar 68 leden in stelling gebracht om het evenement, samen met de medewerkers van partycentrum Coelenhage, in goede banen te leiden en ontving louter complimenten en felicitaties met deze fantastische verlopen dag. Als toetje op de taart verzorgde popkoor WatZUP zelf onder massale belangstelling de finale van de korendag met een optreden van 21:00 tot 21:30 uur.
Aansluitend startte DJ Rick van Velthuysen (bekend van Radio Veronica) de afterparty, waarbij het nog lang gezellig bleef.
Mede door het enthousiasme van de deelnemende koren, waarvoor onze oprechte dank, hebben we er met elkaar een geweldige dag van kunnen maken, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor een video-impressie kijk op LOCOURANT

Voor een foto-impressie kijk op Foto's korendag
 
Terug naar het overzicht