Menu

Nieuws: Rabo Clubkas Campagne 2015

Woensdag 22 april vond in de Talter in Oldebroek de uitreiking plaats van de Rabo Clubkas Campagne 2015. Popkoor WatZUP mocht daar een cheque in ontvangst nemen van € 270,--.

De Rabo Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van de vereniging te spekken! Niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen, door het uitbrengen van hun stemmen, welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden.

Een mooi resultaat! We hadden 37 stemmen van Rabobank-leden gekregen. Hartelijk dank aan iedereen die op ons gestemd heeft !

Het zou natuurlijk mooi zijn als er bij de volgende editie van de Rabo Clubkas Campagne nog meer stemmen op ons uitgebracht worden. Klanten van de Rabobank die ook lid zijn, kunnen stemmen. Als klant ben je niet automatisch lid. Daarvoor moet je je aanmelden. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.
Op de website van Rabobank Noord Veluwe ga je naar “Klantenservice”, vervolgens klik je onder “Contact” op “naar uw bank”. Op het volgende scherm aan de linkerkant op “leden” klikken. Daar kun je het lidmaatschap aanvragen. Als je dat nu meteen doet, kun je volgend jaar ook stemmen.

Rabo Clubkas Campagne.JPG


 
Terug naar het overzicht