Menu

Nieuws: Optreden Kerstmarkt Wezep

Popkoor WatZUP heeft een tweetal optredens verzorgd tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Wezep. Voor het eerst in het vierjarig bestaan zonder aanwezigheid van haar muzikaal leider. Onder regenachtige en winderige omstandigheden werd om 19.40 uur gestart met het eerste optreden. Tijdens het zesde nummer uit de eerste reeks viel de geluidinstallatie uit ten gevolge van de veelvuldige regen. In overleg met de geluidstechnicus werd besloten om het eerste optreden hiermee te beŽindigen, onder aankondiging dat we met een half uurtje terug zouden zijn voor een tweede optreden.

Tijdens deze pauze werd al duidelijk dat mede door de goede akoestiek van de muziekkoepel en het enthousiasme van de koorleden een erg goed geluid werd neergezet. Tegen negenen kon een aanvang gemaakt worden met het tweede optreden. Wederom werden we geplaagd door technische problemen, toen tijdens het vierde nummer de stroom uitviel. Tot verbazing van de toehoorders ging het koor zonder haperen a capella verder en maakte het nummer volledig af. Na een minuutje was de stroomvoorziening weer hersteld en werd het optreden vervolgd met de laatste drie nummers, met als afsluiting Merry Christmas.

Ondanks de slechte weersomstandigheden en hierdoor tegenvallende publieke belangstelling een succesvol optreden dat zeker (onder betere omstandigheden) voor herhaling vatbaar is.

Fotoalbum: Kerstmarkt 14 december 2012 Wezep


 
Terug naar het overzicht