Menu

Nieuws: Optreden popkoor WatZUP open dag St. Jansdal

Op zaterdag 17 maart 2012 heeft popkoor WatZUP uit Wezep tussen 11.30 uur en 15.30 uur belangeloos drie optredens van elk een half uur verzorgd tijdens de open dag van de zorg in ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk. Tijdens de open dag werd tevens omstreeks 12.30 uur de nieuwbouw van het ziekenhuis (de centrale hal, een gedeelte van het reactiveringscentrum en de parkeergarage) officieel in gebruik genomen. De acht burgemeesters van de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Dronten en Zeewolde verrichtten op verrassende en hoogstaande wijze de openingshandeling bij de hoofdingang van het ziekenhuis.

Zingen draagt bij aan een goede gezondheid, doordat het de weerstand verhoogt en goed is tegen stress, is uit medisch onderzoek gebleken. De leden van het popkoor ervaren dit zelf al ruim 3,5 jaar en wilden dat goede gevoel tijdens de open dag overbrengen op de bezoekers van het ziekenhuis. Tussen de optredens in de revalidatiezaal door, waarbij het popkoor bijna haar volledige repertoire ten gehore bracht, konden rondleidingen door het ziekenhuis en presentaties gevolgd worden en kregen de leden van het popkoor een uitgebreid lunchpakket uitgereikt.

Na afloop van het laatste optreden werd het koor uitgenodigd voor een hapje en drankje in de personeelskantine. Al met al een bijzonder geslaagde dag. Onze dank gaat uit naar de organisatoren van de open dag die een volledig verzorgde dag voorschotelden.

Overigens kan popkoor WatZUP nog steeds nieuwe leden gebruiken. Vind je het leuk om mee te zingen, kom dan een keer luisteren tijdens onze repetities in Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Fotoalbum: Optreden ziekenhuis St Jansdal Harderwijk


 
Terug naar het overzicht