Menu

Nieuws: Wie komt zingen in een rock & popkoor

De Weekkrant Huis aan Huis Elburg/Oldebroek

WEZEP - Zingen is leuk, maar samen zingen is nog veel leuker. Wie heeft er zin om mee te zingen in een pop & rockkoor? Wie staat er niet regelmatig onder de douche of bij het afwassen uitbundig te zingen of bij een leuk liedje op de radio onderweg naar het werk? Liedjes om gewoon lekker makkelijk mee te blèren, waar je herinneringen aan hebt of waar je lekker bij kunt zwijmelen. Liedjes van vroeger of van nu.Daarom heeft Anton Jansma een werkgroep gevormd om regionaal een pop & rockkoor op te richten. Anton Jansma: "We geloven dat er een heleboel mensen zijn die graag eens in de veertien dagen een avondje gezellig samen lekkere tophits en melodieuze vlotte songs willen zingen. Dit kan variëren van de jaren ’60 tot nu."

Dinsdag 7 oktober en 21 oktober is er een open avond om 20.00 uur in een zaal van partycentrum Coelenhage aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep.

De professionele muzikale leiding is in handen van Anton Jansma. Hij is al vele jaren de dirigent en drijvende kracht achter het bekende regionale gospelkoor de Euphonion Singers, waarmee al vele podia bestormd en televisieprogramma’s gevuld werden. "Wat we willen is in de eerste plaats regelmatig, eens in de veertien dagen, een gezellige avond lekker zingen. In de tweede plaats een kwalitatief stevig koor van hoog niveau neer te zetten. Toch hoef je niet een geweldig goede zanger(es) te zijn om mee te doen. Het zingen gaat vanzelf en goed zingen kun je gemakkelijk aanleren, zo is gebleken", legt Anton uit. Wie belangstelling heeft om een kijkje te komen nemen is welkom en neem familieleden en kennissen mee.

Info: Danielle Luijten (06-20497611) of Daanschuiling@hotmail.com.
 
Terug naar het overzicht