Menu

Nieuws: Succesvol optreden in Kulturhus de Talter

Op uitnodiging van Kulturhus de Talter in Oldebroek heeft popkoor WatZUP op zaterdagavond 16 april een optreden verzorgd in de theaterzaal.

Onder de bezielende leiding van Anton Jansma en met medewerking van Roel Sleurink op basgitaar en Christoffel Reumer op keyboard werden een twintigtal popsongs, inclusief een aantal gospels, ten gehore gebracht. Helaas moest drummer Chris Jonker door lichamelijke ongemakken verstek laten gaan.

Om er een interactieve avond van te maken werden alle aanwezigen betrokken bij het optreden. Zo werd gezamenlijk het nummer 'Da doo run run' ingestudeerd en kon het publiek meedoen op het ritme van een aantal nummers, door te schudden met flesjes gevuld met rijst e.d. Verder waren de refreinen van alle liedjes via de beamer op een groot scherm achter het koor geprojecteerd, voor een ieder die mee wilde zingen. Om het publiek het gevoel te geven hoe het is om te zingen in een koor werd het nummer 'This is the life' van Amy Macdonald door het koor vanuit de zaal tussen het publiek gezongen.

Onze dank gaat uit naar een aantal sopranen, bassen en tenoren van ons zusterkoor Vox Five uit Kampen die ook deze avond bereid waren om ondersteuning te geven. Oftewel, we kunnen nog steeds nieuwe leden gebruiken. Vind je het leuk om mee te zingen, kom dan een keer luisteren tijdens onze repetities.

Al met al een bijzonder geslaagde avond.

Fotoalbum: Optreden Talter Oldebroek 16 april 2011


 
Terug naar het overzicht