Menu

Nieuws: Geslaagde open avond in Coelenhage

Op vrijdag 12 november 2010 verzorgde popkoor Watzup een open repetitieavond in partycentrum Coelenhage te Wezep. Al ruim voor aanvang bleken de 140 stoelen niet toereikend om alle belangstellenden een plaats te bieden. Extra stoelen en statafels boden gelukkig uitkomst. Onder het zingen van "Killing me softly" betrad het koor om 20.00 uur de zaal om plaats te nemen op het podium. Voor de pauze werden in vlot tempo een tiental nummers gepresenteerd. Ondanks wat problemen met de akoestiek van de zaal reageerde het publiek enthousiast op de verschillende popsongs.

Na de pauze werden de bezoekers nauw betrokken bij het koor en kreeg de avond meer en meer het karakter van een repetitieavond. Onder andere het refrein van het nummer "Da doo run run" werd samen met de aanwezigen in de zaal ingestudeerd en gezongen. Tijdens het nummer "Go for a walk" liep het koor de zaal door om te laten horen hoe het klinkt om in een koor te staan.

Verder werd een in Coelenhage aanwezig bruidspaar toegezongen met "You raise me up". Gezien de vele positieve reacties mogen we terugzien op een zeer geslaagde avond. Onze dank gaat uit naar de bassen en tenoren van ons zusterkoor Vox Five uit Kampen. We hopen dat deze avond ons een aantal nieuwe leden oplevert.

Fotoalbum: Open avond 12 november 2010


 
Terug naar het overzicht