Menu

Nieuws: WatZUP scoort bij WHC

Popkoor WatZUP heeft zaterdag goed gescoord bij voetbalvereniging WHC. De zaterdaghoofdklasser zette voor het eerst een korendag op touw en is voornemens daar een traditie van te maken. Naast WatZUP verleenden De Mulderssingers (de zingende supporters van WHC), botterkoor De Dudeldoppen (Kampen), De Meulezangers (Oostendorp) en het IJsselduo (Kampen) hun medewerking aan deze korendag.

De initiatiefnemers van de korendag hadden aanvankelijk het podium op n van de voetbalvelden opgesteld en begonnen daar ook. Halverwege de middag moest vanwege de regen uitgeweken worden naar de kantine op het sportpark.

WatZUP oogstte veel lof. De opmerkingen in de kantine van WHC waren zeer positief over het optreden van WatZUP, het jongste koor van de gemeente Oldebroek. WHC ziet de korendag als een try out en is voornemens deze activiteit in 2010 opnieuw op de kalender te zetten. Dan op het hoofdveld. Een aantal leden van WatZUP zong ook Youll never walk alone mee in de grote gezamenlijke finale van alle deelnemende koren voor de afscheidnemende Edward Tijssen van WHC.

Jan van Ommen
 
Terug naar het overzicht